Toe aan de volgende stap in je carrière?
Sluit je aan bij Prodicom!

 

Bepaal zelf jouw richting en ambitie. Wij dagen je uit om ambitieuze doelen te stellen. Waar sta jij over 18 maanden?
Prodicom is groot en professioneel genoeg om je te faciliteren en klein genoeg om maatwerk te leveren. Het draait om jou!
Je komt terecht in een goed en hecht team waar humor en ambitie hand in hand gaan.

Prodicom Netwerkclub 25 oktober - groepsfoto

Prodicom

Professionals die communiceren

Bij Prodicom doen wij geen andere dingen maar wij doen dingen ánders.
Onze focus op het bouwen van relaties is zo succesvol, dat wij na 12 jaar nog steeds samenwerken met dezelfde opdrachtgevers die vanaf de start van Prodicom betrokken zijn. Wij geloven dat communicatie de sleutel is om IT voor je te laten werken en het leven makkelijker te maken. Door juist soft skills te combineren met hard skills, hebben wij bewezen dat er een hogere kwaliteit geleverd kan worden.

Communicatie is de basisvoorwaarde voor elk succesvol project en iedere samenwerking. Wij laten dit terugkomen in onze (Prodicom Happiness) PH-waarde. Deze unieke aanpak maakt dat onze diensten altijd efficiënt zijn en de resultaten transparant. 

Al meer dan 12 jaar zijn wij innovatief en zoeken wij naar een verbinding met onze mensen en opdrachtgevers. Met als doel een duurzame relatie. Wij zijn ervan overtuigd dat wij altijd kunnen bijdragen aan succes. Om dit waar te maken, moet je duidelijke taal spreken en eerlijk durven zijn. Dit is geen trucje, het is wie wij zijn. Wij zijn loyaal en ambitieus. Wij zetten de mensen centraal en helpen met het ontwikkelen van de juiste mix van hard- en soft skills.

20210917-CN-2223
Afbeelding1

Waarom Prodicom

Wij zorgen er voor dat je altijd werk doet waarbij jij jouw kennis en vaardigheden verder kunt ontwikkelen. We streven daarbij naar een lichte, beheersbare “stretch”. Soms ben je actief in een detacheringsopdracht, dan weer werk je samen met collega’s aan een project.

In onze dynamische werkomgeving zit jij aan het roer. Wij stimuleren een positief kritische werkhouding waarin we jou mening belangrijk vinden. Wij beschouwen feedback als een van de belangrijkste middelen voor groei. Onze ervaring helpt jou om impact te maken in het behalen van je doelen.

Jij & Prodicom

Wil jij groeien bij een professionele, solide, onafhankelijke én relevante IT aanbieder van modern workspace, managed network services, cloud services en security oplossingen voor middelgrote organisaties? Bij Prodicom zijn we flexibel en werken we met zelfstandige teams die een ‘can do’ mentaliteit bezitten.

IT is niet altijd eenvoudig. Bij Prodicom krijg je het vertrouwen om óók lastige opdrachten aan te gaan. Uiteraard ondersteunen wij jou waar nodig. Jouw uitdagingen zijn onze gezamenlijke uitdagingen.

 

Onze specialisten aan het woord:

Wouter

Netwerk Specialist

Wouter van de Vaart

''Het netwerk is het fundament van iedere organisatie, wij zorgen ervoor dat iedereen online blijft en toegang houdt tot de juiste informatie.'' 
#Juniper #Fortinet #Palo Alto #Cisco

Bekijk hier onze Netwerk specialist vacatures:

20200221-CN-2050_square

Systeem Specialist

René Vos

''Wij beveiligen en beheren werkplekken volgens de hoogste standaarden zonder gebruikers te beperken in hun vrijheden en gemakken.''
#Intune #Endpoint Management #MDM

Bekijk hier onze Systeem specialist vacatures:

remco

Cloud Specialist

Remco van Diermen

''Wij zorgen ervoor dat er grip is op het gebruik en de groei van computing resources. Wij bouwen en creëeren je een flexibele en schaalbare infrastructuur.''
#Azure #AWS #Public & Private Cloud

Bekijk hier onze Cloud specialist vacatures:

Prodicom netwerkclub

Als IT-professional is het heel fijn om met gelijkgestemden te praten. Mensen die weten waar je het over hebt en die met je mee kunnen denken. Voor deze groep IT-professionals is de Prodicom Netwerkclub opgericht.

De juiste connecties

Niets is zo waardevol als face-to-face contact en connecties te maken. Om dit te faciliteren organiseert Prodicom regelmatig evenementen waar je inspiratie op kunt doen, met je vakgenoten kunt brainstormen en bekende vendoren kunt aanspreken.

Onze leden sluiten zich aan bij de georganiseerde kennissessies, inspiratiesessies, demodagen en social events. Inspireren en blijven leren, dat is het doel. De netwerkclub helpt je ook verder als je bezig bent met een project waar je zelf niet helemaal uitkomt. Wij zorgen ervoor dat je in contact komt met de juiste IT-professional die jou een stapje dichterbij de oplossing kan brengen. Samen bereiken we meer dan alleen.

Prodicom Mereveld Utrecht_048
Prodicom Vector V2 Kleur Light-1-1

Kernwaarden 

Prodicom is verdeeld in zelfstandige teams met een ’can do’ mentaliteit. Hierdoor kan jij impact maken. Bij ons staat een fijne en gezellige werksfeer voorop. De onderlinge omgangsvormen zijn informeel maar wel professioneel. Wij organiseren regelmatig social events om de team sfeer te bevorderen. Wij bieden je daarnaast een glashelder toekomstperspectief voor de komende 18 tot 24 maanden. Ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen waarbij fouten maken mag.

Prodicom hanteert hierbij de volgende kernwaarden:

Assertiviteit
Opkomen voor jezelf zonder de gevoelens en belangen van een ander en een organisatie uit het oog te verliezen

Authenticiteit
Wie jij echt bent en de mate waarin je trouw blijft aan je eigen persoonlijkheid ,ondanks externe krachten en invloeden

Zelfstandigheid
Je hebt geen ondersteuning nodig in alledaagse taken, maar weet feilloos wanneer je wél ondersteuning nodig hebt en dan vraag je hulp

Verantwoordelijkheid
Je doet alles wat in jouw vermogen ligt om iets tot een goed einde te brengen


Kwaliteit
Het geheel van eigenschappen en kenmerken dat van belang is voor het voldoen aan vastgestelde of vanzelfsprekende behoeften

Loyaliteit
Alles waarmee je een ander van dienst kunt zijn bevorder je, alles waarmee je een ander kunt schaden vermijd je

Zelfreflectie
Jouw morele kompas zorgt voor brede waardering en je beoordeelt jezelf zoals je bij anderen doet

20191012-CN-3088_16-9

Opleidingen

Wil je in je verdere ontwikkeling nog een aantal certificeringen behalen? Heb je trainingen op het oog om je persoonlijke of professionele doelstellingen te behalen? Wij bieden je een duidelijk toekomstperspectief voor de komende (ongeveer) 2 jaar.

Prodicom helpt jou daarbij om een studieplan uit te werken en alle gewenste certificeringen te behalen.

   

Werken bij ons op kantoor

In Alkmaar werkt een hecht team van professionals samen aan mooie projecten voor klanten die bij ons passen. Maar na inspanning is er ook altijd tijd voor ontspanning. Zo sluiten we de week af tijdens onze vrijdagmiddagborrel. We dagen elkaar op kantoor uit voor een potje tafeltennis, darten of gamen. Een goede werksfeer en plezier zijn randvoorwaarden bij Prodicom.

20191012-CN-3057

Maak vandaag nog de stap!

Interesse in een kennismakingsgesprek? Meldt je aan via het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

20210917-CN-2200
1Projecten
2Werkplekken
3NPSscore
4ISO

Opzoek naar zelfstandige opdrachten? kijk op onze opdrachten pagina

Lees hier alles wat je wilt weten over de werken voor én met Prodicom.